سیگنال سیاسی برای بازار ارز

ساخت وبلاگ

Ipolitics ، یک وب سایت مشهور نظرات سیاسی کانادایی ، در تاریخ 3 سپتامبر 2015 مقاله ای را که توسط سفیر چین در کانادا لوئو ژاوهوی ارائه شده است ، منتشر کرد. در زیر متن کامل مقاله است.

چین را به خاطر نوسانات بورس سهام سرزنش نکنید

سفیر لوو ژاوهوی

اخیراً برخی از رسانه های بین المللی بازار سهام چین و نوسانات نرخ ارز یوان چینی را برای آخرین فروپاشی بازار سهام جهانی مقصر دانستند و تصویری تاریک از اقتصاد چین را نقاشی کردند. آنها حتی پیشنهاد می کنند که اقتصاد چین ممکن است فروپاشی کند ، که می تواند دور جدیدی از بحران اقتصادی جهانی را به وجود آورد. چنین ادعایی ظاهراً ناعادلانه است.

اول ، سقوط اخیر بازار سهام جهانی نتیجه اقدام هم افزایی از عوامل مختلف بازار به جای فاکتور چین است.

اقتصاد جهانی در حال بهبودی است. عواقب بحران مالی ناشی از آشفتگی وام مسکن در زیر ایالات متحده هنوز هم ادامه دارد. از زمان بازگشت آنها در سال 2008 ، بازارهای جهانی سهام اخیراً یکی پس از دیگری به اوج خود رسیده است. از نظر دنباله ، بازارهای سهام ایالات متحده ، اروپا و هند پیش از بازارهای سهام چین به اوج خود رسیدند. از نظر عملکرد ، بازارهای جهانی سهام تحت فشار درجات مختلفی قرار گرفته اند تا برای ارزیابی بیش از حد تنظیم کنند.

شاخص های عمده سهام در اروپا ، ایالات متحده ، ژاپن و هند به مدت شش سال متوالی افزایش یافته و دستاوردهای بزرگی را جمع می کنند. شاخص کامپوزیت شانگهای چین یک بار در طی 12 ماه 150 درصد افزایش یافت. چنین دستاوردهای تیز و کوتاه مدت به سختی نمی تواند پایدار باشد. هر عامل فردی که بر اقتصاد جهانی جهانی داشته باشد ، مانند افزایش نرخ بهره فدرال رزرو ایالات متحده ، می تواند به راحتی منجر به فوران های بی ثبات و هماهنگ در بازارها شود.

در مورد علت فوری سقوط اخیر بازار سهام جهانی ، افزایش نرخ بهره زودرس از حد انتظار توسط فدرال فدرال ایالات متحده یک عامل اصلی تحریک است. از آنجا که ایالات متحده در حال حاضر حدود 40 درصد از سرمایه های جهانی بازار سهام را نشان می دهد ، تأثیر آن در بازارهای جهانی بزرگترین از همه است. هرگونه تغییر جزئی در سیاست پولی فدرال رزرو ممکن است تأثیرات چشمگیری بر اوراق قرضه ، آینده ، ارز و بازارهای کالایی در ایالات متحده و جهان داشته باشد.

بر اساس گزارش رسانه‌ای که در ساعات کوتاه 20 آگوست منتشر شد، صورتجلسه جلسه ژوئیه کمیته بازار آزاد فدرال فدرال (FOMC) نشان می‌دهد که "اکثر مقامات فدرال رزرو شرایط برای افزایش نرخ بهره را نزدیک می‌بینند."متأسفانه این موضوع توسط بازارها به عنوان سیگنال فدرال رزرو برای افزایش زودتر نرخ بهره تفسیر شده است که باعث ایجاد وحشت در بازار شده است. به طور گسترده اعتقاد بر این است که این عامل اصلی رکود اخیر بازار سهام جهانی است.

در مورد علل ریشه ای، نوسانات اخیر در بازارهای سهام جهانی نشان دهنده الگوی در حال تغییر رشد اقتصاد جهانی است و به رهایی از ریسک های بازار مالی بین المللی کمک کرده است. بازارهای سهام ایالات متحده، اروپا و ژاپن که تا حد زیادی تحت تأثیر تسهیل کمی و نقدینگی بیش از حد قرار داشتند، پس از خروج از سیاست تسهیل کمی ایالات متحده، به تدریج حمایت خود را از دست دادند.

علاوه بر این، رشد کندتر بازارهای نوظهور به رکود اقتصادی اقتصادهای مبتنی بر منابع طبیعی منجر شده است. این موضوع همچنین بر نگرانی سرمایه گذاران بین المللی در مورد چشم انداز بازار افزوده است. افزایش نرخ بهره مورد انتظار فدرال رزرو، دلار آمریکا را به چرخه افزایش سوق داده و اشتها برای خروج سرمایه مالی از بازارهای بیش از حد ارزش گذاری شده را تشدید کرده است. افزایش ارزش دلار در بازار ارز بین المللی فشار نزولی بر بازارهای سهام جهانی را تشدید کرده است.

دوم، اصلاح مکانیزم چین برای تعیین نرخ برابری مرکزی یوان، گام دیگری برای بهبود رژیم شکل‌گیری نرخ مبادله یوان بر مبنای بازار این کشور است. هیچ مبنایی برای کاهش مداوم ارزش یوان وجود ندارد.

آخرین اقدام چین برای اصلاح مکانیسم تعیین نرخ برابری مرکزی یوان چین یا رنمینبی (RMB) در برابر دلار آمریکا، گام دیگری برای بهبود رژیم شکل‌گیری نرخ مبادله یوان بر مبنای بازار این کشور است. کاهش ارزش فعلی یوان نتیجه اقدامات نظارتی و کنترلی دولت نیست، بلکه نتیجه خود اصلاحی بازار است. یوآن چین تحت فشار بوده و هنوز هم تحت فشار است تا با یک حاشیه بزرگ در برابر ارزهای خارجی موجود در سبد ارزی معیار این کشور افزایش یابد. دور جدید نوسانات ارزش یوان تنها در نرخ مبادله آن در برابر دلار آمریکا دیده می شود. طبیعی است که نرخ مبادله یوان در هر دو جهت، افزایش یا کاهش، نوسان داشته باشد. صندوق بین المللی پول به صراحت از سازوکار جدید چین برای نرخ برابری مرکزی یوان استقبال کرده است.

هیچ مبنایی برای کاهش ارزش پایدار ارز چینی وجود ندارد. نرخ ارز یوان اساساً در سطح معقول و متعادل پایدار خواهد بود. این امر به این دلیل است که اقتصاد چین رشد پایدار و نسبتاً سریع را حفظ کرده است و چین دارای ذخایر بزرگ تبادل خارجی و ابزارهای نظارتی اقتصادی کافی است. از آنجا که رشد اقتصادی چین عمدتاً ناشی از تقاضای داخلی است که به طور مؤثر آزاد می شود ، نیازی به چین برای تحریک صادرات و عملکرد اقتصادی از طریق کاهش ارزش ارز آن نیست. چین هرگز برای القاء کاهش ارزش ارز خود به هیچ گونه کاهش کمی متوسل نشده است.

چین یک قدرت مالی جهانی نیست و یوان آن یک ارز ذخیره بین المللی نیست. دلار ایالات متحده در هسته سیستم بین المللی پول باقی مانده است. تأثیر سرریز تغییر نرخ ارز یوان ، در صورت وجود ، فریادی از دلار آمریکا است. ایالات متحده باید مسئولیت اصلی تثبیت بازار مالی بین المللی را بر عهده بگیرد. بزرگترین منبع عدم اطمینان در بازار بین المللی مالی در حال حاضر ناشی از افزایش نرخ بهره فدرال رزرو و رسیدگی به بدهی های کشورهای اروپایی و ژاپن و چشم انداز رشد اقتصادی آنها است.

سوم ، اقتصاد چین یک نیروی اصلی برای ارتقاء رشد اقتصادی پایدار جهان است.

رشد پایدار اقتصادی چین بزرگترین سهم این کشور در اقتصاد کشورهای همسایه خود و کل جهان است. چین آن را به عنوان مسئولیت اصلی خود در نظر می گیرد. در نیمه اول سال جاری ، تولید ناخالص داخلی چین رشد 7 درصدی نسبت به سال گذشته ، بهترین اقتصادهای بزرگ جهان را ثبت کرده است. براساس برآوردهای صندوق بین المللی پول ، سهم چین در رشد اقتصادی جهانی در تولید ناخالص داخلی 27. 8 درصد است که بالاتر از 15. 3 درصد ایالات متحده است. اکنون چین بزرگترین شریک تجاری بیش از 120 کشور و مناطق جهان است. نقش چین به عنوان یک موتور مهم رشد اقتصادی جهانی برجسته تر خواهد شد ، به ویژه با اجرای کامل ابتکار کمربند و جاده (که به "کمربند اقتصادی جاده ابریشم" و یک "جاده ابریشم دریایی قرن بیست و یکم" اشاره دارد.، هم با تمرکز بر تقویت اتصال و همکاری بین کشورها در امتداد کمربند و جاده) و سایر استراتژی های توسعه.

چین در حال تطبیق با عادی اقتصادی جدید است و از طریق اصلاحات بازار محور ، تغییرات پیچیده در بازار بین المللی را برطرف می کند. عملکرد کلی اقتصادی چین در یک محدوده معقول قرار دارد و اصول اقتصادی آن به طور کلی سالم باقی می ماند. ساختار اقتصادی چین در حال بهبود است ، کیفیت رشد در حال تقویت است و انگیزه داخلی آن به رشد قدرت می یابد.

چین نه تنها پتانسیل های بزرگی برای توسعه اقتصادی دارد ، بلکه ظرفیت قوی کنترل و مدیریت ریسک را نیز دارد. ما همچنان با اصلاحات ساختاری ، اجرای یک سیاست مالی پیشگیرانه و سیاست پولی محتاطانه ادامه خواهیم داد و بازار را با ساده تر کردن مدیریت و واگذاری قدرت به دولتهای پایین تر ، به بازار تقویت خواهیم کرد. چین از موقعیت خوبی برخوردار است و قادر به ادامه حرکت رشد اقتصادی پایدار و سهم بیشتر در اقتصاد جهانی است.< SPAN> چین در حال تطبیق با عادی اقتصادی جدید و پرداختن به تغییرات پیچیده در بازار بین المللی از طریق اصلاحات بازار محور است. عملکرد کلی اقتصادی چین در یک محدوده معقول قرار دارد و اصول اقتصادی آن به طور کلی سالم باقی می ماند. ساختار اقتصادی چین در حال بهبود است ، کیفیت رشد در حال تقویت است و انگیزه داخلی آن به رشد قدرت می یابد.

پلتفرم های تجاری...
ما را در سایت پلتفرم های تجاری دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : مریم کاویانی بازدید : 29 تاريخ : چهارشنبه 15 شهريور 1402 ساعت: 12:47